Bilverkstad i Malmö

Vår bilverkstad hjälper dig med reparationer, punktering, bensinstopp, motorhaveri, oljebyte eller bara ett däckbyte.

Kontakta oss idag

En bilverkstad i Malmö som har allt för din bil

Vill du lämna din bil till en bra bilverkstad i Malmö? Välkommen att lämna bilen till oss på din bilverkstad i Malmö, det spelar ingen roll vad du behöver hjälp med. Med 44 års erfarenhet har vi kunskapen att lösa alla tänkbara problem. All våra reparationstjänster håller hög kvalité och vi uppfyller de kraven som utmärker en professionell bilverkstad i Malmö.
Det finns många bilverkstäder i Malmö, men vi lovar att när du lämnar din bil till oss, kommer du inte välja någon annan verkstad efter det!  På bilverkstaden i Malmö kan du alltid känna idag trygg med allt från vanlig bilservice till elektronikfel.

Vi är en bilverkstad i Malmö som arbetar lokalt för både privatpersoner och företag.

 

Fri lånebil vid reparation i vår bilverkstad i Malmö

Oavsett vilken bil du har, ser vi till att anpassa servicen efter just ditt fordon och vi erbjuder våra kunder en helhetslösning. Tex under felsökning, erbjuder vi fri lånebil! Vi har funnits i samma lokaler sedan starten 1972 och vi jobbar vi med allt från montering, reparationer, översyn, bilservice till att vara hotell för dina däck.

 

Vår bilverkstad i Malmö erbjuder jour!

Malmö Bil- & Elektroservice AB erbjuder även jour på helger och kvällar – ni når oss på 040-18 34 70 - vi är en bilverkstad i Malmö att lita på!

 

Tjänster hos din bilverkstad i Malmö

Vi utför/erbjuder:

 • Oljebyte och luftfilter
  Vi erbjuder professionellt oljebyte och byte av luftfilter för din bil. Oljan är livsviktig för att smörja och skydda motorn, och ett regelbundet oljebyte säkerställer att din motor fungerar optimalt. Vi använder högkvalitativa oljor och filter för att ge din bil det bästa skyddet och prestandan.
 • Vanlig bilservice
  Vår vanliga bilservice är en omfattande kontroll och underhåll av din bil. Vi går igenom olika system och komponenter för att säkerställa att allt fungerar korrekt. Det inkluderar kontroll av bromsar, styrning, däcktryck, ljus, batteri, vätskenivåer och mycket mer. Genom att regelbundet genomföra en vanlig bilservice kan du förebygga problem och förlänga livslängden på din bil. Här kan du läsa mer om vår bilservice
 • Reparationer i Malmö av alla bilmärken
  Oavsett vilket bilmärke du kör, kan vi ta hand om reparationerna åt dig. Våra mekaniker har erfarenhet och kunskap om olika bilmärken och modeller, och vi använder oss av moderna verktyg och utrustning för att utföra reparationer av hög kvalitet. Vi åtgärdar allt från mindre reparationer till mer omfattande problem.
 • Felsökning med diagnosinstrument
  Våra mekaniker i Malmö är utrustade med avancerade diagnosinstrument som gör det möjligt för oss att identifiera och lokalisera fel i din bil på ett effektivt sätt. Genom att ansluta till fordonsdiagnossystemet kan vi läsa av felkoder och genomföra noggranna tester för att ta reda på vad som orsakar problemet. Detta gör att vi kan reparera och åtgärda fel snabbt och noggrant.
 • Polering av plaststrålkastarglas
  Med tiden kan strålkastarglaset på din bil bli matt och dimmigt på grund av exponering för väder och slitage. Vi erbjuder poleringstjänster för att återställa klarheten och glansen i dina strålkastare. Genom att ta bort repor och oxidation kan vi förbättra sikten och utseendet på dina strålkastare, vilket ökar säkerheten och utseendet på din bil.
 • Reparation av AC med elproblem
  Om din bils luftkonditionering inte fungerar som den ska och du upplever elproblem, kan vi hjälpa till att reparera det. Våra kunniga tekniker kan felsöka och identifiera elektriska fel i AC-systemet och åtgärda dem professionellt. Vi är experter på bilelektronik och ser till att din AC fungerar effektivt och ger dig en behaglig körupplevelse även under varma dagar.
 • Specialservice som växellådeoljebyte, byte av kamrem- kedja osv.
  Utöver våra grundläggande tjänster erbjuder vi även specialservice för specifika behov. 


Utfört arbete levereras med säkerhet, kvalité, god service - allt för att du som kund
ska känna dig trygg med att lämna din bil till oss! Med andra ord en pålitlig verkstad i Malmö.

 

Vi strävar efter att bli bästa bilverkstaden i Malmö!


Kontakta Oliver för rådgivning och information. Ni når honom på 040-18 34 70 eller
oliverlinde@hotmail.com. Vi ser fram emot ditt samtal!

Bilelektronik

Vi är proffs på bilelektronik i Malmö, behöver du hjälp med din bil? Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med här.

Läs mer

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta Oliver via telefon eller via kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

 

040-18 34 70

Kontakta oss

Kontakta Oliver idag