Bilelektronik i Malmö

Vi är en bilverkstad med lång erfarenhet i Malmö. Vi är specialister på bilelektronik, för oss är inga problem för små.

Kontakta oss idag

Specialister på bilelektronik & elproblem

 


Bilelektronik på dagens bilar är komplext och elproblem är vanligt förekommande.


Malmö Bil & Elektroservice är här för att hjälpa dig att identifiera den bästa och hållbara vägen på dina elproblem. Vi har lösningen och produkterna som ger ett optimalt resultat för att din bil ska hålla längre.


Bilelektronik i Malmö - vi är alltid steget före
Malmö Bil & Elektroservice grundades 1972 med en vision att tillhandahålla alla typer av reparationstjänster oavsett hur stora eller små de är för alla bilmärken.

Vi vet att en reparation på din bil kan vara en stor investering, varför vi alltid ger råd om vad som är den bästa vägen framåt för dig. Vi är här för att hjälpa dig och är specialister inom bilelektronik så att dina elproblem blir lösta.

 

Lämna dina elproblem till oss
Vi är inte bara här för att förstå vad problemet är och för att erbjuda lösningar - vi vill också att du ska känna att dina elproblem kommer att skötas av kvalificerade tekniker så snart som möjligt.

 

Att lösa bilelektronik har aldrig varit enklare
Dagens moderna bilar gör det svårt att själv fixa sina elproblem på bilen. Oavsett om problemet är med batteriet, generatorn, servostyrningen eller något helt annat behöver du ofta en expert för att göra det.
 

Vi kan bilelektronik
Vi på Malmö Bil & Elektroservice är specialister och har mer än 44 års erfarenhet och kan allt som finns att veta om bilelektronik. Med vår kombination av kunskap och verktyg fixar eller byter vi ut det som gör att din bil fungerar som den ska igen.

 

Inget jobb är för stort eller litet
Det finns inget jobb som är för stort eller litet för oss. Oavsett om din bil behöver en större reparation eller en glödlampa behöver bytas så kan vi hjälpa dig! Vi erbjuder även underhållsplaner så att du inte behöver oroa dig för dyra reparationer i framtiden.

 

Låt oss lösa dina elproblem med bilen
Förutom de vanliga problemen som kan uppstå med din bil så kan även elproblem uppstå. Vi hjälper dig med allt inom bilelektronik..

Vi felsöker allt från start- och tändsystem till fordonets elsystem och elektronik. Med lång erfarenhet av bilelektronik vågar vi påstå att vi är proffs inom området! 

Låt oss lösa dina elproblem med bilen

När du anlitar oss på Malmö Bil- & Elektroservice kan du alltid känna att du och din bil är i trygga händer! Vi erbjuder våra kunder fri lånebil under den tiden som vi felsöker!

 

Vi utför/erbjuder: 
  • Reparationer av alla bilmärken
  • Felsökning med diagnosutrustning
  • Belysningssystem
  • Batteriladdningssystem
  • Start- och tändsystem

 

Vi har över 44 års erfarenhet av alla bilmärken och reparationer och har funnits i samma lokaler sedan 1972.

 

Professionell bilelektronik i Malmö
När du letar efter hjälp och underhåll av hög kvalité till konkurrenskraftiga priser är du välkommen till oss, vi finns på Södra Bulltoftavägen 17 i Malmö!


För att erbjuda det bästa åt våra kunder, har vi även jour på kvällar och helger. Råkar du ut för något oväntat, ring oss på 040-18 34 70 - vi hjälper dig!

 

Bilverkstad

Vi är en personlig bilverkstad i Malmö som utför alla typer av reparationer och service på din bil. Läs mer om vad vi erbjuder. 

Läs mer

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta Oliver via telefon eller via kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

 

040-18 34 70

Kontakta oss

Kontakta oss idag